レストランの様子

menu

  • 2025
    秋季 Autumn
  • 2025
    冬季 Winter
  • 2026
    夏季 Summer
2025
秋季営業 Autumn Hours
(〜12/7)

lunch

Dejuner A ¥4,200

アミューズ
amuse
スープ
soup
季節(旬)の野菜
season vegetable
サラダ
salad combination
"specialite du chef"
肉料理
meat
デザート
dessert
カフェ&小菓子
petit four
&
coffee

Dejuner B ¥6,800

アミューズ
amuse
スープ
soup
季節(旬)の野菜
season vegetable
サラダ
salad combination
"specialite du chef"
魚料理
fish
肉料理
meat
デザート
dessert
カフェ&小菓子
petit four
&
coffee

dinner

Saveur ¥12,100

アミューズ
amuse
スープ
soup
季節(旬)の野菜
season vegetable
サラダ
salad combination
"specialite du chef"
魚料理
fish
sherbet
肉料理
meat
デザート
dessert
カフェ&小菓子
petit four
&
coffee
2025
冬季営業 Winter Hours
(12/11〜3/29)

lunch

Dejuner ¥6,800

アミューズ
amuse
スープ
soup
季節(旬)の野菜
season vegetable
サラダ
salad combination
"specialite du chef"
魚料理
fish
肉料理
meat
デザート
dessert
カフェ&小菓子
petit four
&
coffee

dinner

Curriosite ¥15,400

アミューズ
amuse
スープ
soup
季節(旬)の野菜
season vegetable
サラダ
salad combination
"specialite du chef"
魚貝料理 "甲殻類"
crustacean
(bouillabaisse)
sherbet
肉料理
meat
デザート
dessert
カフェ&小菓子
petit four
&
coffee
2026
夏季営業 Summer Hours
(4/16〜11/8)

lunch

Dejuner ¥4,200

アミューズ
amuse
スープ
soup
季節(旬)の野菜
season vegetable
サラダ
salad combination
"specialite du chef"
肉料理
meat
デザート
dessert
カフェ&小菓子
petit four
&
coffee

Dejuner ¥6,800

アミューズ
amuse
スープ
soup
季節(旬)の野菜
season vegetable
サラダ
salad combination
"specialite du chef"
魚料理
fish
肉料理
meat
デザート
dessert
カフェ&小菓子
petit four
&
coffee

dinner

詳細未定

メニューは決まり次第、掲載いたします。
The menu will be posted as soon as it is decided.

information

  • ホテル・ディナーのご利用に際しましては、小学生(10歳)以上で通常コース料理のみのご案内とさせていただきますので御了承下さい。
  • 上記料金には消費税は含まれております。
  • サービス料10%を別途頂戴いたします。
  • Our hotel and/or dinner guests are limited to the people of 10 years of age or older. No child-friendly menu is available.
  • Consumption tax is included.
  • 10% service charge is added to the bill.
食卓テーブルの様子
畑の様子